Donderdag werden in de Antwerpse zaal AthenA de 12 finalisten van Mr. Gay Belgium 2020 voorgesteld. De organisatie gaat voor het 8e jaar op rij op zoek naar een man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en bovenal een ambassadeur, rolmodel die gebeten is door de LHBT-thematiek.

De kandidaten zullen zich gedurende 4 maanden lang actief inzetten voor en binnen de LHBT-gemeenschap met als afsluiter een finale gala dat zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei 2020 in het Antwerpse Theater Elckerlyc.

Als voorvechter van gelijkheid en de mening dat iedereen overal 100% zichzelf moet kunnen zijn, ook binnen de sportwereld, wil de regerende Mister Gay Belgium Matthias De Roover zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek rond LGBT’ers in de sport en het voetbal.

Onder dat motto lanceert hij de ‘Sport4All’video- en postercampagne i.s.m. enkele bekende sportfiguren zoals Jelle Van Damme, Freddy De Kerpel, Jorik Hendrickx, Ann Wauters, Daniella Somers, …

Matthias De Roover zal later dit jaar ons land vertegenwoordigen op de Mr. Gay World verkiezingen in Zuid-Afrika tussen 26 april – 4 mei.

Geef een reactie