Gisteren schreven we al dat de comités van Miss Leuze, Miss Péruwelz en Miss Chièvres een inzamelactie lanceerden voor de slachtoffers van de dramatische overstromingen in ons land. Donderdagavond werd de oproep gelanceerd en 24 uur later zijn de resultaten al enorm! Zaterdagochtend vertrokken een bestelwagen en 2 volle auto’s richting Poulseur, dat zwaar getroffen werd door de wateroverlast.

Caroline Bursato (organisatrice Miss Chièvres, Orphéa Gorski (organisatricer Miss Leuze) en Christopher Malaise (organisator Miss Péruwelz) kunnen dan ook erg trots zijn op hun gezamenlijk project. Verschillende verkozenen hebben de afgelopen 24 uur ook logistieke steun gegeven.

De inzameling van kleding voor dames, heren en kinderen, maar ook voedsel, dekens, kussens, hygiëneproducten en alles wat de slachtoffers kan helpen, is nog niet afgelopen, want donderdag vertrekken de organisatoren voor de tweede keer naar Luik. Wil je deze prachtige solidariteitsactie steunen, aarzel dan niet om via deze link contact op te nemen met het Miss Péruwelz Comité.

Een reactie achterlaten