Het blijft grote liefde tussen An Lemmens en Tatiana Silva en LolaLiza. De twee mediapersoonlijkheden én power ladies hebben voor de tweede maal de handen in een geslagen met het kleurrijke damesmerk. Het resultaat: twee hoogzomerse capsule-collecties met daarin wat wils voor iedere vrouw.
Vorig jaar brachten An Lemmens en Tatiana Silva afzonderlijk van elkaar een feestcollectie uit bij LolaLiza. Dit beviel zo goed, dat de twee presentatrices voor de tweede keer aan de ontwerptafel mochten aanschuiven. Dit keer staan hun collecties in het teken van warme temperaturen, lome avonden en lange stranddagen: summer is here!

Positief, ongedwongen en feel good: dat zijn de sleutelwoorden van An Lemmens’ collectie. Ze ontwierp vijf veelzijdige items die stuk voor stuk echte blikvangers zijn. Van een flowy maxi-jurk tot een jump- en playsuit: de kleuren zijn fel en de prints tropisch. Luchtige stoffen en details als pofmouwen of een tailleriem geven een op-en-top zomers én vrouwelijk gevoel. An: “Ik wilde graag een collectie ontwerpen voor vrouwen die lekker in hun vel zitten en dat ook uitstralen. De vrouw die deze items draagt gaat zeker complimentjes krijgen, dus mag ze ook zeker durven ontvangen!”

Omdat An’s smaak eclectisch is, is haar collectie ook niet in één hokje te stoppen. “Ik houd van losse en comfy kleding, maar vind het evengoed leuk om mijn figuur te accentueren.” Dat het allebei kan, toont haar collectie wel. Ook zijn de items geschikt voor elke zomerse outing: de vrolijke maxi-jurken zijn perfect voor een dagje strand, maar laten je ook stralen als je je dag afsluit met cocktails in een bar. “Je bent nooit over- of under dressed hiermee”, zegt An zelf. Zelf is ze – hoe kan het ook anders – laaiend enthousiast over de collectie: “Ik ga alle stuks helemaal kapot dragen! Als iemand mij deze zomer in iets anders ziet, mogen ze me daarop aanspreken”, lacht ze.

Onbekende terreinen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten: de zomer staat in het teken van avontuur. Met haar collectie wil Tatiana Silva de draagster dan ook inspireren om zich vrij en creatief te voelen. Een prachtige lange jurk van gemengde zijden mousseline of een fijne jumpsuit die zowel comfortabel als vrouwelijk is, halen zeker je flirty kant naar boven. “Speelsheid is belangrijk voor mij”, vertelt Tatiana. “Details als pofmouwtjes of franje voegen een verrassend, bohemien element toe aan elke outfit.”

Tatiana zelf omschrijft haar stijl als zacht, vrouwelijk en ingetogen. Daarom bestaat de collectie vooral uit items in één kleur: wit, zwart of roze. Een uitzondering hierop vormt een lange, vloeiende jurk met bloemenprint. Ondanks dat ze verliefd is op álle stuks, is haar favoriet toch wel de witte maxi-hemdjurk: een echte summer essential. “Een hemdjurk is een best basic model, maar wij hebben er volumineuze mouwen en een tailleriem aan toegevoegd. Daarmee wordt het net iets meer classy.” Tijdloos én fashionable: Tatiana’s collectie zul je over drie zomers nog met veel plezier dragen.

Beide collecties zijn verkrijgbaar online via LolaLiza.com en in geselecteerde winkels vanaf 8 juli.

Geef een reactie