Alo Wiza is 27 jaar en woont momenteel in Brussel. Ze is geboren in Aix-en-Provence. Haar moeder is Belgisch terwijl haar vader van Afro-Amerikaanse origine is. Tot aan haar achttiende leefde ze in zeer gesloten gemeenschappen in 15 verschillende landen. Nadien kwam ze in de echte wereld terecht waar ze heel alleen moest overleven.

Alo Wiza onthult haar talrijke ervaringen en emoties via haar muziek. Ze schrijft al haar teksten zelf. Tijdens de ontelbare uren in haar studio heeft ze ondertussen al meer dan 200 nummers geschreven. De stijl van haar muziek is heel uiteenlopend: pop, rap, dance, electropop en zelfs enkele adembenemend mooie ballades.

Dankzij haar unieke stemgeluid wil Alo Wiza haar eigen persoonlijkheid naar voren schuiven. Haar grootste droom: op het podium staan en haar songs horen op de radio zodat het grote publiek haar muzikale talenten kan ontdekken.

“Stronger” ontstond in de periode waarin Alo Wiza wekelijks enkele liedjes schreef.

Alo Wiza:  “Dit liedje bleef verschillende weken in mijn hoofd hangen. Ik probeerde om nieuwe nummers te schrijven maar “Stronger” liet me echt niet los.  Deze song betekent veel voor me. Ik ben zo trots dat ik een nummer geschreven heb dat me helpt herinneren “dat ik sterk genoeg ben”.

Ronny Malumgré

Ik ben ervan overtuigd dat “Stronger” een mooie boodschap bevat. Het is een energiek nummer waarmee ik graag hoop wil geven aan de mensen die zich ontmoedigd en ongelukkig voelen omdat ze het licht op het einde van de tunnel niet meer zien en alles tegenslaat in hun leven. De boodschap is duidelijk: ik ben sterker dan ik dacht en ik blijf vechten om vooruit te geraken.

Dit liedje is bijzonder autobiografisch want mijn hele leven was een ingewikkelde strijd gevuld met moeilijkheden en mislukkingen. Het kostte bloed, zweet en tranen om hier te staan en ik voel dat dit nog maar het begin is”.

Klik hier om de videoclip van “Stronger” te bekijken. Breng zeker ook eens een bezoek aan www.alowiza.com.

Een reactie achterlaten