Miss Benelux Beautty organisatrice Yana Parmentier-Leman heeft zonet officieel bekendgemaakt dat de finale van haar verkiezing zal doorgaan op zaterdag 14 november in Trax in Roeselare. De deuren gaan open om 19 uur en de show start om 20 uur.

Yana Parmentier-Leman: “De komst van Covid-19 heeft elk van ons getroffen op één of andere manier. De gevolgen waren voor sommige tijdelijk of permanent en desastreus.

Als organisatie hebben we alle moed bijeen moeten rapen om het beste te blijven geven voor onze finalistes en bijgevolg de finaleshow die we onverbiddelijk moesten annuleren.

Achter de schermen zijn we actief gebleven, maar het virus blijft helaas ook nog altijd actief. De cijfers dalen, maar we moeten ook realistisch blijven. Enkele van onze plannen hebben we moeten uitstellen.

Maar kwantiteit staat niet altijd gelijk met kwaliteit, daarom dat we niet alleen de datum hebben verplaatst, maar we verhuizen dit jaar ook van locatie. Afspraak in het gloednieuwe Trax in Roeselare en dat op zaterdag 14 november! Gekochte tickets zijn reeds gerecupereerd of verplaatst. Verdere info volgt snel!”

Geef een reactie