Gelukkig zijn er nog organisatoren die hun verantwoordelijkheid wel opnemen en niet kost wat kost hun verkiezing laten doorgaan en hun finalistes daarbovenop ook nog eens met een stevig kostenplaatje opzadelen.

De vzw Gulden Eifeesten ziet zich genoodzaakt om de editie van de traditionele Gulden Eifeesten in 2021 af te lasten. Deze moeilijke en moedige beslissing getuigt van een zeer respectvolle en verstandige ingesteldheid van deze organisatie!

Dit is het officiële bericht:

De maatregelen die de overheid genomen heeft om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan maken het onmogelijk om de nodige voorbereidingen te treffen voor de Gulden Eifeesten 2021.
De zoektocht naar een nieuwe Eierboer/Eikoningin/Eierprins/Eiprinses start reeds maanden voor de effectieve verkiezing. Zonder deze voorbereidingen, is het voor de organisatie niet mogelijk om de Gulden Eifeesten in zijn gekende vorm te laten doorgaan.

De organisatie betreurt dat deze traditie niet kan doorgaan, maar hebben uiteraard heel veel begrip en respect voor de genomen maatregelen. Ieders gezondheid is belangrijker dan traditie.

Als organisatie blijven wij gemotiveerd en zullen ook dit sabbat jaar gebruiken, om na te denken hoe wij de Gulden Eifeesten in 2022 nog spectaculairder kunnen maken.

Uiteraard willen wij als organisatie pasen 2021 niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan…! Het zal echter niet op de uitbundige manier zijn zoals de voorbije jaren.

Wij vertrouwen er op te kunnen rekenen op uw begrip.

In naam van alle leden van onze organisatie, zorg goed voor jezelf en voor de mensen in uw omgeving!


Een reactie achterlaten