Het stadsbestuur van De Panne heeft beslist om deze zomer geen nieuwe editie van Miss Elegantie te organiseren.

Miss Elegantie 2018 Nathalie Desplancke, die op 11 augustus 2018 verkozen werd, postte dit bericht op haar Facebook pagina:

Dit was het dan! Miss Elegantie De Panne stopt ermee. Het jaarlijks topevenement in augustus gaat niet meer door. 💔
11 augustus 2018 zal altijd een speciale dag in mijn leven zijn! Dankjewel De Panne om mij deze kans te geven om een ambassadrice van jullie badplaats te zijn! Ik mocht naar enkele topevents komen en daar ben ik jullie heel dankbaar voor!
Ik vind het oprecht jammer dat deze verkiezing stopt, het was een traditie. In 2014 kwam er de medewerking van het Comité Miss België. Deze maakte de verkiezing nog groter, zo mocht de winnares rechtstreeks door naar de nationale top 60 voor Miss België.
Er kwam jaren héél wat volk die de show op de Esplanade kon appreciëren. Een dikke merci aan onze sponsors waar we al die jaren mochten op rekenen! Op dit moment ben ik dus de laatste Miss maar een stop gebeurde enkele jaren eerder al eens so… Say never..never again 😉 💚💛 xo Nathalie

Geef een reactie