Respect voor organisatoren die transparant communiceren over de volgende editie van hun verkiezing en de kandidates geen valse hoop geven! De organisatoren van Miss Europe Continental hebben bekendgemaakt dat hun verkiezing die gepland was voor november in Napels verschoven wordt naar 2021.

Laura Scarangella: “We hebben daarom besloten de nationale finale van Miss Europe België uit te stellen tot september 2021. Deze vindt plaats op 18 september 2021.

De inschrijvingen geregistreerd voor de castings van 2020 worden behouden en krijgen voorrang en binnenkort worden de nieuwe inschrijvingen geopend voor eventuele nieuwe deelnemers.

De castings voor de landelijke finale in 2021 worden zo snel mogelijk gehouden. Het is dus mogelijk dat dit ook in 2020 gebeurt conform de beslissingen van de overheid.

Deze beslissing was moeilijk en het is met een zwaar hart dat ik u dit aankondig, maar voor het goede is het de verstandigste beslissing!

Wees gerust: we zijn klaar voor deze volgende editie, en zo snel mogelijk komen we terug met nieuwigheden die we nu volop aan het voorbereiden zijn! Ik beloof jullie een onvergetelijke editie! Dank u iedereen voor uw steun en uw geduld! “

Geef een reactie