Zondag verwelkomde Missitems de finalistes van Belgiu’ms Most Amazing Women 2019 in zijn thuisbasis Brugge. Klik hier om onze eerste fotospecial te bekijken. Hieronder lees je een verslag van deze dag.

De meisjes toonden zich van hun sportiefste kant tijdens een tochtje op de tandem dankzij Tandem Tours.

Daarna kregen ze een rondleiding in Bourgogne des Flandres waar ze als verrassing een gepersonaliseerde fles van 75 cl mee naar huis kregen.

In Restaurant Bodega Lorena’s werden ze getrakteerd op heerlijke sangria, tapa’s en paëlla.

Na de middag ging het richting Vismarkt waar fotograaf Marnix Huyghe prachtige plaatjes maakte van de meisjes. Devafilm deed video opnames voor de introductiefilmpjes die zullen getoond worden tijdens de finale. Aansluitend ging het richting Choco Jungle Bar waar organisator Jean-Marie Vandecasteele de meisjes een strandjurkje kado deed.

Chez Albert verwende de meisjes met een lekkere suikerwafel met toppings naar keuze gevolgd door een verfrissende limonade bij Foodtruck De Gezonde Goeste.

De dag werd afgesloten bij Bowl Inn langs de Koning Leopold 3 laan in Sint-Andries waar 5 meisjes het tegen elkaar opnamen. Finaliste Lore Ven verzamelde de meeste punten.

Een reactie achterlaten