Miss Benelux Beauty organisatrice Yana Parmentier-Leman heeft niet stilgezeten de voorbije weken. Nadat eerder bekendgemaakt werd dat de finale van 27 juni verschoven wordt, werkte ze hard om haar 14 finalistes een mooie ervaring te bezorgen ondanks de ongewone omstandigheden.

De 14 finalistes samen met de organisatie.

Yana Parmentier-Leman: “We hebben nog steeds geen datum voor de finale. We volgen de Veiligheidsraad dan ook telkens goed op. Ondertussen zorgen we goed voor onze finalistes en trekken we extra budget open om de meisjes dan ook met zo min mogelijk zorgen hun periode te laten doorlopen.

Op 21 juni doen we een dansinitiatie in openlucht met de beperking van maximum 20 personen, wat perfect lukt. Op 27 en 28 juni, wat normaal onze finaleweek was, hebben we ons opgesplitst in twee groepen en vinden de tussentijdse evaluatie en allerhande workshops plaats bij onze sponsor Mercure Hotel in Roeselare. Dat gebeurt natuurlijk ook opnieuw met respect voor de opgelegde regels. Ook vragen we de meisjes om maskertjes aan te doen. En dan vindt er in juli een weekend plaats, opnieuw in 2 groepen, met een activiteit te Antwerpen. Het wordt een soort leuke teambuilding. We starten ook al met één repetitie in open lucht om de meisjes enthousiast te krijgen. De bedoeling is om augustus en september aan te vullen met enkele fotoshoots. De rest is momenteel nog zoeken, maar we zijn zeker inventief!”

De regerende Top 3 van Miss Benelux Beauty.
Geef een reactie