De organisatie van Miss Benelux Beauty heeft belangrijk nieuws over haar finale en lanceert dit in primeur op Missitems.

Dit is de officiële mededeling:

Het zijn rare tijden voor de eventsector, dus ook voor missverkiezingen. Met onze huidige finalistes zullen we in november reeds aan een 1-jarig traject bezig zijn. We hebben lang getwijfeld om de finale niet nog eens uit te stellen naar 2021, omdat we zeker verstandig willen omspringen met dit virus dat wereldwijd iedereen in zijn greep heeft. Er zijn organisaties die beslissen alsnog hun finale te laten doorgaan zoals gepland, maar wij kiezen ervoor om geen halfbakken show neer te zetten waar onze finalistes en wij zo naar toeleven.

Onze campagne is ondanks Covid19 druk geweest met alle mogelijke creatieve oplossingen en leuke activiteiten voor onze finalistes. En we zijn nog niet klaar.

Bij deze ook de sidenote dat wij niet met deze missverkiezing gestart zijn omwille van winstbejag, maar om te investeren in wat we graag doen en willen verwezenlijken.

Daarom. We gaan de finale NIET zoals eerst gepland laten doorgaan, maar we gaan wel een show neerzetten op 14/11. We hebben beslist om op de kar te springen van het social media gebeuren en we nemen de show op 14/11 op, maken er een complete montage van en zenden deze een week later uit met ook de bekendmaking. Enkel de genodigden en de finalistes zullen deze uitslag de avond zelf weten en hebben dus ook zwijgplicht. Het hele gebeuren gebeurt in intieme kring met een 100-tal genodigden. De locatie blijft ook top secret en privaat. Het belooft een nieuwe uitdaging te worden, maar we zijn er 100% klaar voor en iedereen is dolenthousiast. De show zal vereeuwigd worden en iedereen die er niet kon bij zijn kan op deze manier wel de bekendmaking meemaken.
Stay safe!
XOX

Organisatrice Miss Benelux Beauty
Yana Parmentier-Leman

1 Comment
  • Marleen
    says:

    Veel succes voor de wondermooie, lieve en succesvolle wonderdame Elke Van den Eynden!
    Ze heeft een gouden hart en is altijd even vriendelijk.
    Het is je van harte gegund Elke

Geef een reactie