Schrijf je in voor de meest vrouwvriendelijke verkiezing van België: geen financiële inbreng, geen badpakken defilé en een korte, maar professionele voorbereiding. De winnares van deze professionele verkiezing gaat naar huis met een wagen waarvan ze de definitieve eigenares wordt!

Na 2 jaar pauze door corona, start het comité van de Gulden Eifeesten terug de zoektocht naar de Eikoningin van Kruishoutem (Kruisem). Voor wie de verkiezing niet zou kennen… De verkiezing van de Eikoningin is één van de langstlopende verkiezingen in België.

Ben jij die sociale en charmante dame die graag nieuwe uitdagingen aangaat en nieuwe mensen wil leren kennen? Dan maak jij kans om onze 59ste Eikoningin te worden en krijg je een jaar lang de titel: ambassadrice van Kruisem.

Slaag jij erin om de onafhankelijke jury en een bomvolle feesttent toeschouwers te overtuigen tijdens de spectaculaire finaleshow op Paaszondag , dan pronkt het kroontje van Eikoningin op jouw hoofd en wordt je definitief eigenaar van een splinternieuwe Volkswagen Up!

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Schrijf je snel in en wie weet word je uitgenodigd naar de preselectie op dinsdagavond 22 februari 2022.

Meer info op www.guldeneifeesten.be.

Een reactie achterlaten